STOR TVIVL
STOR TVIVL www.feriepartiet.dk

Præsenteret her 11. januar 2011   www.Radiodua.dk

Fremskridtspartiet    www.frp.dk     er på banen igenTvivl om Danmark reelt er tiltrådt Lissabon  ???


35 danskere fik i dag Højesterets ord for, at de kan sagsøge regeringen for at tiltræde Lissabontraktaten uden folkeafstemning eller fem sjettedels flertal. En af den var Hanne Reintoft.

13:51, 11. jan 2011 |Mikael Rømer    www.Google.dk 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var i dag ikke meget for at kommentere, at Højesteret giver 35 danskere lov til at sagsøge ham for, at Danmark tiltrådte Lissabontraktaten uden folkeafstemning eller fem sjettedels flertal, som grundloven kræver ved suverænitetsafgivelse.

De 35 sagsøgere var i anderledes godt humør, da et udsnit af dem holdt pressemøde på Christiansborg efter domsafsigelsen.

- Vi har lavet to pressemeddelelser, men vi sender kun den ene rundt, lød det muntert fra sagsøgernes talsmand, Helge Rørtoft-Madsen, der sendte 'Tillykke til den danske befolkning'-versionen rundt.

- Det er et skridt i den rigtige retning for det danske demokrati, var reaktionerne fra Eric Bach, en af sagsøgerne.

Læs også: Løkke sagsøges: Ikke noget at komme efter

- I dag er der rejst usikkerhed om, hvorvidt Danmarks ratifikation af Lissabontraktaten er gyldig, siger sagsøgernes advokat, Ole Krarup.

Han kalder Højesterets dom i dag for en 'en moralsk øretæve til regering og Folketing og et politisk nederlag af dimensioner'.

Spørgsmålet, som en retssag skal vise, er, om Danmark ved tiltrædelse af Lissabontraktaten har afgivet suverænitet.

Sagen skal køre i landsretten. Men hverken sagsøgerne eller deres advokater forventer, at den ender der, hvis de vinder: Så går den til Højesteret, og mon ikke kammeradvokaten vil trække sagen i langdrag, lyder deres vurdering.

- For mig som advokat, er der kun ét formål med denne sag: at regeringen og Folketinget skal overholde grundloven, siger Ole Krarup.

Anbefal artiklen til dine venner på FacebookKÆMPER DANMARKS SOLDATER FOR BEVARELSEN AF GRUNDLOVEN ???

Højesteret har fældet en overraskende dom om sagsøgernes retslige interesse, mener Løkkes advokat Peter Biering

13:34, 11. jan 2011 |Ritzau /NyhederSTOR TVIVL

Tvivl om Danmark reelt har tiltrådt lissabontraktaten ???

- Det er en overraskende dom.

Sådan siger advokat Peter Biering fra kammeradvokaten, som har repræsenteret statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i Højesteret.

Dommen giver sagsøgerne ret til at stævne Løkke for grundlovsbrud ved Østre Landsret, fordi Lissabon-traktaten blev vedtaget uden en folkeafstemning.

Sagsøgerne har ifølge den enstemmige højesteretsdom 'fornøden retlig interesse' i at føre retssag mod statsministeren.

- Det er - som vi ser det - en meget, meget vidtgående forståelse af, hvilke krav der kan stilles til, at man har retlig interesse, siger Peter Biering.

Det nye og vidtgående er ifølge ham, at sagsøgerne får retlig interesse, fordi de er uenige med kammeradvokaten om, hvad Lissabon-traktatens ændringer af EU-institutionerne betyder for grundlovens paragraf 20. Interessen er opfyldt ifølge højesteretsdommen, fordi forholdet er af "indgribende betydning for den danske befolkning i almindelighed".

- Vi har argumenteret for, at institutionelle ændringer i EU ikke kan ikke føre til, at man har retlig interesse, siger Peter Biering.

Danskerne gik ikke til folkeafstemning i 1979, da der kom direkte valg til EU-Parlamentet. I 1986 stemte nationen ikke om Det indre Marked eller i 2001 om Nicetraktaten, som gav EU-Parlamentet medbestemmelse på flere områder, siger Peter Biering.

Danmark kan ifølge paragraf 20 overlade suverænitet til EU i 'nærmere bestemt omfang'.

- Højesteret tager slet ikke stilling til, hvorvidt man skulle have brugt paragraf 20 eller ej. Det siger dommen ingenting om. Dommen forholder sig kun til spørgsmålet om retlig interesse, påpeger Peter Biering.

Han mener ikke, at dommen bringer Højesteret nærmere en forfatningsdomstol, der kontrollerer grundloven ligesom i Tyskland.

Anbefal artiklen til dine venner på Facebook


 
Ekstra Bladet
 
Løkke sad til bords med gangster
 
Statsministeren inviterede en tidligere Interpol-efterlyst bandeleder til kaffe på Marienborg

08:02, 06. jan 2011 | Niels Pinborg, Jesper Nielsen

Sidst offentligheden hørte om den nu 25-årige Ali Karim Manzur Mazraa, var da han i april sidste år var efterlyst over hele verden for skyderi og drabsforsøg.

I tirsdags sad han og drak kaffe med Danmarks statsminister på Marienborg, skriver Ekstra Bladet torsdag.

Det skete, da han som en af en gruppe såkaldt utilpassede rødder var på besøg hos Løkke, beskæftigelsesminister Inger Støjberg og en række erhvervsledere i bestræbelserne på at give de unge en chance til.
 
I et skriftligt svar til Ekstra Bladet forklarer statsministeriet, at de ikke selv havde udvalgt Ali Karim Manzur Mazraa til mødet mellem Askerød-rødderne og Danmarks statsminister.SKAL - EU - BESTEMME ALT `???svar til Folkebevægelsen mod EU ).


Hvem skal nu betale = og for hvad ???


Kommissionsformand José Manuel Barroso i forbindelse med dagens møde. Foto: Kommissionen

EU-kommissionen foreslår EU-skatter

- Det er fuldstændigt uacceptabelt, siger Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU · Læs mere

Citat slut   www.spydet.blogspot.com
PARAGRAF 20 - I DANMARKS RIGES GRUNDLOV

STK. 1. Beføjelser, som efter denne grundlov tilkommer rigets myndigheder, kan ved lov i nærmere bestemt omfang overlades til mellemfolkelige myndigheder, der er oprettet ved gensidig overenskomst med andre stater til fremme af mellemfolkelig retsorden og samarbejde.

STK. 2. Til vedtagelse af lovforslag herom kræves et flertal på fem sjettedel af folketingets medlemmer. Opnås et sådant flertal ikke, men dog til vedtagelse af almindelige lovforslag nødvendige flertal, og opretholder regeringen forslaget, forelægges det folketingsvælgerne til godkendelse eller forkastelse efter de for folkeafstemninger i Paragraf 42 fastsatte regler.   Citat slut.            ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ HVOR STORT SKAL = EU =  VÆRE ???

Union_for_the_Mediterranean.correcthttp://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php   

http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 
Besøg Eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
 http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008


Fyrsten 

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com

Besøg eventuelt =   www.Nomos-dk.dk  og find ud af mere af hensigten med det Nationale formål af  =  N. Machiavelli: Om det nationale mål - hensigten med skriftet = Fyrsten
KAN = ET DELT FOLK = STÅ SAMMEN I FÆLLES MODGANG ???

HVILKEN KIRKEGAARD HAVNER ET TILINTEGJORT FOLK PÅ ???Højesteret: Traktaten rager da danskerne!

Politik  Højesteret fejer regeringens argumenter af bordet og giver lov til at føre sag om Lissabon-traktaten. Læs mereHanne Reintoft

HVAD MENER HANNE REINTOFT ???

VI HAR ALLE RET TIL AT SKIFTE MENING - HVIS VI BLIVER INFORMERET MED MERE VIDEN. DENNE GANG GÆLDER DET VIDEN OM = EUs LISSABON-TRAKTAT.

VIL LISSABON-TRAKTATEN FÅ DANSK SOCIAL-LOVGIVNING TIL, AT BRYDE TOTALT SAMMEM, HVIS DEN FÅR LOV TIL AT BESTÅ ???ER KORANEN EN BOG OM KRIGSKUNST
DER ER FORKLÆDT SOM EN SLAGS BIBEL ??? 

Her præsenteres et lille indhold af Koranens indhold =

www.islaminfo.dk     Koranen     artikeldatabase.Det er vel kun journalister - der kan besvare et sådant spørgsmål ???WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

http://www.kvinderfordanmark.dk/


Nu kan de døde ikke jo ikke anklages efter paragraf 266b.
Ville det være sket i Danmark hvis = Winston Churchil = var kommet med disse udtalelser i Dagens Danmark her i 2010 ???

             

WINSTON CHURCHILL = HAR OGSÅ UDTALT FØLGENDE =

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for vores ret, når vi let kan vinde uden blodsudgydelser, hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chancer er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end leve som slaver."
  Citat slutINGEN STATSLEDER BØR GÅ I KRIG - UDEN AT HAVE STUDERET FJENDEN NØJE  ???

Det står der i denne bog = side 23 = :Den feltherre som vandt slaget, tilbragte mange timer i sine forfædres tempel, fordybet i overvejelse. Højere oppe på side 23 står der også =
Al krigsførelse hviler på bedrag.

Krigskunsten
KEND DINE FJENDER  = HVORDAN TÆNKER DINE FJENDER ???

INGEN STATSLEDER BØR GÅ I KRIG MOD MUHAMMEDS TILBEDERE = UDEN AT HAVE LÆST (  KORANENS INDHOLD MEGET NØJE )  = FORDI KORANEN ER UDGANGSPUNKT FOR DEN = KRIGS-STRATEGI = SOM MUHAMMEDS TILBEDERE FØRER KRIG EFTER.Her præsenteres et lille indhold af Koranens indhold =

www.islaminfo.dk     Koranen     artikeldatabase.ER ISLAMS SAMMENHOLD BASERET PÅ MILITÆR FRYGT ???

ER DET MULIGT = AT EN HÆRFØRER KAN GIVE FORHÅNDSORDRER TIL EN HÆR = SÅ DENNE HÆR = PÅ SIN VEJ IGENNEM TIDEN
( FORELØBIG HAR ISLAM FUNGERET I OVER 1000 ÅR ) STADIG HOLDER SAMMEN, OG FUNGERER SOM FOR OVER 1000 ÅR SIDEN.HAR DEN ANSVARLIGE FOR DANMARK - OG DET DANSKE FOLKS KOMMENDE SLÆGTERS FREMTID _ VORES DANSKE STATSMINISTER - Hr LARS LØKKE RASMUSSEN - BESØGT DISSE LINKS =www.sagenskerne.dk 
www.pokerpartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.forsvarspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk 
www.kulturpartiet.dk
www.feriepartiet.dk

http://www.sagenskerne.dk/16050857 
www.bilderberggruppen.dk 


www.Google.com 
http://www.bilderberg.org/

Er det lykkedes Danmarks journalister - at holde vores danske statsminister Hr Lars Løkke Rasmussen i uvidenhed om, at disse internetsider eksisterer ???HVEM ER FARLIGST = ( FJENDEN ) = ELLER ( DEM ) DER LUKKER FJENDEN IND I DANMARK OG I EUROPA ???  HVAD ER DIN VURDERING ???     www.dksamling.dk OG FORRESTEN =  HVEM ER FJENDEN  ???EFTER HVILKE LOVE DØMMES DER EFTER I DISSE MUSLIMSKE LANDE ???
ER DET MULIGT AT DØMME MENNESKER TIL DØDEN I DISSE MUSLIMSKE LANDE.
HVIS DET ER TILFÆLDET ER DET SÅ EFTER KORANENS MILITÆRLOV ???
HVORNÅR VIL VESTENS POLITIKERE - UDSKIFTE FNs RESOLUTIONER OG MENNESKERETTIGHEDER MED ( DE 10 BUD ) ???

HVORDAN ER KVINDERS LIGESTILLING I DISSE OIC LANDE ???

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

SÅ LÆNGE DE VARER  = FNs _ menneskerettigheder

Bør Vesten ikke anklage islam efter = FNs menneskerettigheder - så længe det står i Koranen, at kvinders værdi kun er halvdelen af en mands værdi ???

Besøg eventuelt =  www.Durban2.dk 

Kan danskerne vækkes  - af tornerosesøvnen ???Act! for America - Home

Hvem oversætter bogen til dansk???

Sharia finans = jihad  HVEM EJER HVEM - ØKONOMISK ???OPLYS DIG SELV = UNDER DISSE OVERSKRIFTER =


www.islaminfo.dk


  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med sværdet.
APOSTAT
APOSTASI

Det er tilladt for vælgerne at skifte politisk parti = hvis de bliver klogere.  Hvis ( mere viden ) ikke påvirker ens beslutninger = er der så ikke mere = at tænke over i dit liv.  
???

ER DU UNDER 21 ÅR = SÅ HUSK DET ER =
DIN FREMTID = SOM DET DREJER SIG OM.Taqiya

"foregivelse", at forvirre, lyve og bedrage for at fremme Allahs sag. Er anbefalet i Sunna, men en pligt blandt Shia-muslimer.

ER KORANEN = ISLAMS BOG OM KRIGSKUNST ???

1.  Den første forvirring. Muhammed kaldte sin hær for en religion for cirka 1400 år siden. Så det er første forvirrings-løgn, som lever i bedste velgående her 1400 år siden.

2. Muslimske religiøse ledere kalder islam for - fredens religion. Hvis vi kikker historisk på virkeligheden, så langt tilbage som vi kan huske, så har Muhammeds tilhængere altid været voldelige. Så denne påstand holder ikke ifølge min opfattelse.

3. Guds søn Jesus sagde til os kristne - vogt jer for falske profeter. Hvordan skal vi kunne vide, at det er en falsk profet. Jesus svarede = i skal kende falske profeter på deres frugter. Hvad er en falsk Profets frugter ???  Det burde kristne kunne finde svaret på, ved at analysere hvordan, de 57 muslimske lande der er medlem af - OIC - fungerer på som samfund, og hvilken rets-sikkerhed kvinderne i disse lande har ifølge lovgivningen i disse lande.

4. Da islam er en hær - der er forklædt som religion - ( efter min opfattelse ) og islams sharialove er ( militære love) , der er forklædt som religiøse love, der holder sammen på hæren, ved at have døds-straf for, at desertere fra hæren islam.

5. For at skjule for muslimer, at islam er en hær, og ikke en religion, så skal islams tilhængere forblive uvidende om dette forhold, og skal derfor kun undervises på en eneste måde, nemlig efter Koranens forskrifter, som har den målsætning, at al religion på jordkloden skal tilhøre Allah.

6. Islams kvinder der ikke er jomfruer på bryllupsnatten, i muslimske lande - risikerer en familiehenrettelse. Islam kalder denne familiehenrettelse for æresdrab. Den militære hensigt er tydelig. Kvindernes børn skal være nye soldater i islams hær. For mænds vedkommende, så kaldes døds-straffen for mænd i islam ( apostat ) eller ( apostasi ) og som også er en del af Koranens "religiøse" indhold. Altså kræver Koranen døds-straf - hvis du forlader islam , eller vælger at tro på en anden religion. Sådan gør en normal vesterlandsk hær også, når den er i krig. 

Lars Hedegaard og Mogens Camre: 1400 års krigen Islams strategi ...

1400 års krigen

Hvor stort et teritorium har islam erobret på 1400 år, hvor Muhammeds ordre om, at al religion på jordkloden skal tilhøre Allah ??? Hvor mange mennesker har ladet sig overtale til, at være muslimer her på jordkloden ???ISLAM og JIHAD  = MIN KORTFATTEDE FORKLARING.

Da al tro på jordkloden skal erobres til Allah, med alle midler, også ved hjælp af vold og anden fysisk magt, så det er hvad jeg forstår ved Jihad. Troen skal erobres til Allah , og hvis de ikke underkaster sig islams militær-lov frivilligt, så bruges der trusler om vold, og hvis dette ikke virker, så bliver den vantro slået ihjel. Sådan fungerer en hær, der vil erobre hele verden.  Min opfattelse og vurdering kan naturligvis være forkert ???

ER ISLAM EN HÆR I KRIG ???

Da islam har delt hele verden op i en fredszone og en krigszone - og da Muhammeds ordre er, at alle mennesker på jordkloden skal adlyde islams militærlov, så betyder det ganske enkelt ( efter min opfattelse ) at islams hær er i krig med hele verden. Vi er i krig. Spørgsmålet er, om vi tør erkende sandheden og virkeligheden. Vore Politiske ledere forstår måske ikke sitivationens alvor. Det håber jeg - at fremtidens = unge kvindelige journalister = vil gøre. Især fordi det er deres fremtid - det drejer sig om - og måske også deres børn igen ??? Min vurdering kan naturligvis være forkert ???  Hvad er din vurdering ???

UNGE KVINDELIGE JOURNALISTER

Hvad bør de analysere nærmere - og få et globalt overblik over ??? Jeg vil foreslå, at de analyserer de nuværende 57 muslimske lande, som er med i OIC - der har haft en delegation siddende i FN siden 1969, og finder ud af, om det er Koranens militærlov ( shariaen ) der er udgangspunkt for, hvordan kvinder skal opføre sig i det offentlige rum, der hvor islams fredszone hersker - fordi det er islams militærlov shariaen - der dømmes efter i disse muslimske lande.

SANDHEDENS PRIS

Hvad er sandhedens pris, i disse 57 OIC- lande, hvis der tales dårligt om deres Profet Muhammed i disse 57 muslimske lande. Hvordan bruger hæren islam - blasfemiparagraffen i disse 57 muslimske lande. Hvordan fungerer islams militærlov, når islams kvinder er utro, eller hvis de unge piger ikke er jomfruer på bryllupsnatten. Hvad er prisen for at sige sandheden - i disse muslimske lande, når islams blasmefi-paragraf bliver brugt ???

SANDHEDENS PRIS - I DANMARK.

Hvad er prisen i Danmark - for at sige sandheden om islam ??? Her i Danmaek har vi racismeparagraf 266b - der forhindrer at sandheden kan siges i et retsal - for at forsvare sig mod anklager. Folketingets medlemmer her i 2011, er naturligvis ansvarlige for, at racisme-paragraf 266b - ikke er fjernet fra dansk lovgivning. Derfor vil jeg opfordre - ALLE UNGE KVINDELIGE JOURNALISTER TIL - at de ved næste afstemning i Danmarks Folketing - noterer navnene ned på de Politikere - der er imod at fjerne ( Racisme-paragraf 266b )

ROOSEVELT SAGDE - I POLITIK SKER INTET TILFÆLDIGT.

Hvad er det langsigtede formål med Racisme-Paragraf 266b i Dansk Lovgivning. Den er, at være indbygget i Dansk og Europæisk lovgivning, når muslimerne får flertal ved et folketingsvalg i Danmark, for så er Danmarks blasmefi-paragraf 266b allerede på plads her i Danmark - og klar til brug for islams jurister. Min vurdering kan naturligvis være forkert ??? Hvad er din vurdering ??? De danske erfaringer med at sige sandheden om islam i Danmark, har allerede bevist, at sandheden om islam ikke kan siges i en Dansk retsal, på grund af Racisme-Paragraf 266b.

SAMARBEJDER HÆVNENS IDEOLOGIER - IGEN  ???Hvis der er planlagt en udskiftning af Europas befolkninger - ved hjælp af krigslist - ( PLAN 75 ) og fortielser af sandheden - hvem kan man så formode - besidder den største hævntørst og har det største hævnmotiv  ??? Hvilke Politikere i Danmark ( og i Europa ) kan holde gode miner til slet spil, og lade som om at - EU - er et fredsprojekt ??? 

MULTIKULTURELLE INTERESSER

De multikulturelles interesser er, åbne grænser. Nationalstater fungerer kun optimalt, hvor Nationalstaten har kontrol med sine egne grænser. Derfor er de naturlige Politiske fjender, fordi deres interesser er modsat-rettede. Derfor kan det være interessant at analysere - hvorfor disse 6 danske Politiske partier, går ind et - EU - uden nationale grænser ???

Forsiden: Venstre
Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Radikale - Tag ansvar.
Socialdemokraterne
Liberal Alliance


Her er så noget, som = unge kvindelige journalister = kan analysere nærmere, hvis de ellers mener, at det kan få betydning for deres og deres børns fremtid, om Danmark har lukkede eller åbne grænser ??? Da jeg er født i 1945, så er det ikke min fremtid, det drejer sig om - men jeres.

Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor ???

Hvis der er danske vælgere, der ønsker kontrol med Danmarks grænser, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at Fremskridtspartiet igen - er på banen.

www.frp.dk    er på banen igen David Meir-Levi - Speaking For Democracy   www.Google.dk
KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på
INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008

http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

SÅDAN SER FILOSOFFENS BOG UD.HVAD ER LYTTEBØFFERNES BESKED TIL DIN HJERNE ???Muhammed samlede al religiøs og verslig magt. Jeg formoder en god religiøs imam, skal angribe vesten med mange små nålestik - inden for disse magt-områder - for at al religion på jordkloden, kan komme til at tilhøre Allah.

Et Politisk magtcentrum
Et Kulturelt magtcentrum
Et Juridisk magtcentrum
Et Militært magtcentrum
Et økonomisk magtcentrum
Et religiøst magtcentrum

Hvad er der sket på disse 6 områder fra 1945 og frem
globalt set ???

KULTUR = ER ET FOLKS = DAGLIGE VANER ( Hartvig Frisch )HVOR UDBREDT ER ISLAM PÅ JORDKLODEN ???

Besøg 
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt godt efterwww.Sappho.dk      www.Google.dk     

 Sappho nr. 1, oktober 2005
Helle Merete Brix
Khomeini og venstrefløjens blinde øjeMISUNDELSES-IDEALISTERNE

For en ordens skyld, så bør man nok oplyse misundelses-idealisterne om, at når de taler om at afskaffe kongedømmet, samt adskille Folkekirken fra staten, så er det et angreb på Kongehuset og Nationalstaten Danmark - fordi de er en del af den symbiose - der er Nationalstaten Danmark. Det er muligt at vores Danske Folketingsmedlemmer ønsker, at gøre sig selv helt overflødige ved, at få nedlagt Kongekronen og få afskildt Folkekirken fra staten, men det vil efter min opfattelse være, at støtte de ( multinationale selskaber ) ganske enkelt fordi de Multinationale selskaber må formodes at være interesseret i en jordklode, uden en eneste Nationalstat til at stille krav til deres forretningsmetoder og miljømæssige efterladenskaber rundt om på jordkloden.

VENSTREFLØJEN og KVINDER

Hvis venstrefløjen mener, at kvinder kun er halvt så meget værd som mænd, så har jeg stor forståelse for, at Venstrefløjens ivrighed efter at give islam opbakning. Denne holdning bør måske overvejes igen ???

SÅDAN MYRDES SANDHEDEN  (  SENDEBUDET ISOLERES )

Videoer til mogens glistrup
Mogens Glistrup på slap line (1af2)
9 min. - 9. nov 2008
Uploadet af sorensenallan

youtube.com
Mogens Glistrup
57 sek. - 27. okt 2007
Uploadet af Mustment
Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...


  Besøg evt. http://www.radioholger.dk/ 

hør evt  om racismeparagraf  266b  i ( arkivet august )
Hør om -  sagen mod Jesper Langballe
Når intet forsvar er muligt i retsalen = hvad gør man så ???
En anklagets sidste ord - om §266 b
Så er det nødvendigt at sige (sandheden ) uden for "retsalen".SKAL - EU - BESTEMME ALT `???svar til Folkebevægelsen mod EU).ER DU UNDER 21 ÅR - SÅ - OPLYS DIG SELV - PÅ DISSE LINKS  = undersøg følgende =

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk      virker baby-bomben

www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

http://www.google.dk/


Er KORANEN en bog om krigskunst -
der er forklædt som en slags BIBEL
???

Er islam en HÆR, der er forklædt
som en RELIGION
???


Besparelsen = ved at nedlægge  domæne-rettigheder = førte til

at andre kunne oprette dette Domæne = med en bindestreg.

www.islam-info.dk  er et
internet-leksikon med udpluk af
KORANENS - indhold.

Oprindeligt lød indholdet således dengang ( Rolf Slot-Henriksen ) var

Formand for Trykkefrihedsselskabet

www.danskkultur.dk

www.islaminfo.dkET FORSLAG TIL JER = DER ER = UNDER 21 ÅR

I har disse ( otte ) internetsider - som i kan bruge som udgangspunkt for jeres analyser, for at finde svaret på disse to spørgsmål. Jeg foreslår i er nogle få kammerater, der mødes på en fast ugedag = ( hver uge ) for at finde svaret på disse to spørgsmål. Hvis i er flittige så kan i måske finde svaret på disse to spørgsmål inden den
( 1. oktober 2016 )

http://www.tro-eller-overtro.dk/420906713

Husk jeres forældre har været udsat for www.TavshedensTyranni.dk

gennem de store medier

http://www.sagenskerne.dk/16050857 

HUSK = DET ER JERES FREMTID = DET DREJER SIG OM. MVH.=

Poul Leo Nielsen alias Saxo-Poul.


 Islam & Roman Catholicism: The New Crusades - Eric Jon Phelps ...

Lyt  eller  dø. 

Billeder af jon eric phelps

Billeder af eric jon phelps

Islam & Roman Catholicism: The New Crusades - Eric Jon Phelps ...

 http://www.oplys-dig-selv.dk/55199628 


http://www.sagenskerne.dk/16050857 
     
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE